Dorpsstraat 78, 7957 AW de Wijk
0522 444200
info@dorpshuisdewijk.nl

Muzikale vrienden uit De Wijk gaan weer optreden

Dorpshuis de Wijk Het culturele centrum van de Wijk

Muzikale vrienden uit De Wijk gaan weer optreden

Een aantal vrienden van de Wiek Live komt  weer bij elkaar voor een optreden. Op zaterdag 30 oktober gaan de bands  Cover-It en de Wieker Streetband een feestje bouwen in Dorpshuis De Wijk. Door de coronaperikelen lag alles geruime tijd stil, maar nu het weer kan, willen  de muzikale vrienden zo snel mogelijk het podium op.

De Streetband staat gegarandeerd voor een avond Rock en Lol ! Herkenbare boerenrock nummers worden afgewisseld met oude en bekende klassiekers en feestnummers. Het repertoire bestaat uit o.a. uit nummers van: Normaal, Bokkers, Jovink, Status Quo, AC/DC, Johnny Cash, Golden Earring, ZZ Top, Creedence, Peter Koelewijn en André Hazes. 

CoveR-It wisselt bekende Top-100-aller-tijden hits van ABBA tot Queen af met Nederpop klassiekers van de Dijk, Van Dik Hout en De Scène. Speciaal voor deze gelegenheid speelt de band in XL-bezetting met blazers om zo het feest helemaal compleet te maken! Ook de nieuwe Wieker band De Pieperts is van de partij.

Zaal open: 20.00 uur. (Met toegangscontrole) Entree € 7,50. De avond is in verschillende blokken opgedeeld. Het eerste blok begint al om 21.00 uur. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *