Dorpsstraat 78, 7957 AW de Wijk
0522 444200
info@dorpshuisdewijk.nl

D E S P E E L T U I N W A S G E W E L D I G 

Dorpshuis de Wijk Het culturele centrum van de Wijk

D E S P E E L T U I N W A S G E W E L D I G 

Wat was het een ongelofelijk gezellige en geweldig enthousiaste jamsessie vrijdag 10 november in het dorpshuis van De Wijk!
Er deden weer veel nieuwe mensen mee, en de schroom om het podium(nou ja, het tapijtje) op te gaan, was al snel verdwenen. Van jong tot oud, van net begonnen met zang of instrument tot veel ervaring, maakte allemaal niet uit.
De jonge honden van de Pieperts trapten de avond af, samen met jong talent Noa. Ook moeder en dochter Mirjam en Karen hebben meerdere nummers mee gejamd. Iedereen deed mee, en het plezier spatte er bij iedereen vanaf. Dat is precies waar De Speeltuin voor staat!
Vanuit Hasselt, Uffelte, Meppel, Hoogeveen, Zuidwolde, en natuurlijk De Wijk kwamen er velen naar onze 3e Speeltuinsessie, van enthousiaste muzikanten tot gezellige luisteraars(ja, zelfs boer Hendrik Schoonvelde van het nieuwe Smaakmakersterrein was er met zijn vriendin)
Hieronder een compilatie van de avond.
Tot de volgende Speeltuin. Deze maken we snel bekend, zodat je je op tijd op kunt geven als je mee wil doen met het Open Podium.
Laot gaon & geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *