Dorpsstraat 78, 7957 AW de Wijk
0522 444200
info@dorpshuisdewijk.nl

Wijker kunst gemengd koor

Wijker kunst gemengd koor

Elke maandagavond om 19.30 uur.

“Wijker Kunst” is een zangvereniging met een neutraal karakter en is niet gebonden aan religie of politiek. In 1945 richtte een aantal mannen een mannenkoor op, welk voorbeeld in 1946 door een aantal vrouwen werd gevolgd met de oprichting van een vrouwenkoor. Beide koren gingen samen, niet als gemengd koor, maar als twee koren onder dezelfde naam.

Vrouwen- en mannenkoor repeteren en verzorgen optredens zowel apart als samen.

Bert Lammers uit Amen is 31 jaar onze dirigent geweest, tijdens Summertime juli 2018 heeft Mannes Hofsink uit Meppel het stokje overgenomen. De sociale cohesie bij “Wijker Kunst” is bijzonder groot en er heerst een zeer gemoedelijke sfeer met als gevolg weinig verloop. Het is goed toeven bij één van de koren van “Wijker Kunst”.

Als u interesse hebt, of als u overweegt lid te worden van een zangvereniging, dan nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze repetitieavond.
De koren repeteren op maandagavond in het ontmoetingscentrum de Havezate in de Wijk. Het vrouwenkoor repeteert van 19:30 tot 21:15 uur en het mannenkoor vanaf 21:15 tot 23:00 uur… tot dan!