Dorpsstraat 78, 7957 AW de Wijk
0522 444200
info@dorpshuisdewijk.nl

EVENEMENTEN KALENDER

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zingen bij de afwas revue

2 maart om 20:00

€15

Zingen bij de Afwas

Komische Retro Show gaan we terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie.

In ‘Zingen bij de Afwas’ kunt u de 70-er jaren herleven. Over Pelleboer, Fred Emmer, Boer Koekoek en Benzinebonnen Met een heerlijke mix van muziek en humor wordt het publiek getrakteerd op een ouderwets avondje amusement.

Komische Retro Show

Het decor bestaat onder andere uit een groot scherm waarop oude beelden worden getoond, waarmee herkenbaarheid is gegarandeerd en die het publiek meteen in de juiste stemming brengt. Tevens wordt het scherm gebruikt ter ondersteuning van tal van visuele grappen. De liedjes, geluidsfragmenten en anekdotes doen de rest. Het herkenbare repertoire wordt afgewisseld met lachwekkende conferences waarin herinneringen worden opgehaald aan de jaren ’70, zoals het winnen van het Eurovisiesongfestival, Jan Pelleboer, de twee WK finales, Fred Emmer en de introductie van de Bouquet Reeks.

Zaterdag 2 maart 2024. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Kaarten € 15,00 Cash! Uitsluitend en alleen te koop bij Dorpshuis De Wijk.

Dus niet online helaas

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
20:00
Kosten:
€15
Site:
https://www.bemo-entertainment.nl/artiesten/zingen-bij-de-afwas/

Organisator

BEMO Entertainment
Telefoon
06-50953385
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grote zaal